Ga naar hoofdinhoud

Praktische informatie voor exposanten

Onderstaand alle informatie die je nodig hebt als standhouder. Lees het graag goed door, er staat veel informatie in. Heb je nog vraag? Mail ons op info@ncdt.nl of bel/app Marjolein (06 23 89 49 42) of Jaap (06 24 50 65 23).

Aanmelden voor het congres

Zou je je ook even willen aanmelden voor het congres, inclusief je collega die ook op de stand staat? Gebruik kortingscode 'sponsor'.

Inrichting stand

Per standplaats zijn een tafel van 1,30 meter en 2 stoelen beschikbaar. De standplaats is ongeveer 2,5 meter breed. Er is ook ruimte om een banner achter de tafel te plaatsen.

Er is gratis wifi in het hele gebouw. Er is ook elektriciteit. Het is wel handig om een eigen haspel mee te nemen als je meerdere aansluitingen nodig hebt.

Opbouw en afbouw stand

Het congres begint om 9.30 uur. Het opbouwen van de stand kan vanaf 8.00 uur. Je kunt voor de hoofdingang de spullen uitladen. Gebruik daarvoor de leveranciersingang direct links naast de parkeergarage (Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13) en volg de weg naar Antropia tot aan de hoofdingang.

Graag daarna de auto in de parkeergarage plaatsen.

Het congres duurt tot 17.00 uur, maar je bent vrij om al eerder af te bouwen als je dat wilt. Ook dan kun je de auto even bij de hoofdingang plaatsen. Antropia sluit om 19.00 uur.

Je krijgt van ons een gratis uitrijkaart. Vraag deze graag even bij de ontvangstreceptie.

Locaties standplaatsen

De stands zijn op de begane grond en de 1e verdieping. Op beide plekken is er koffie en thee, zodat bezoekers ook op beide plekken komen.

Stands Begane grond

Legenda

  1. Stichting Accessibility
  2. Swink
  3. DIP
  4. Ministerie BZK
  5. Gebruiker Centraal
Stands 1e verdieping

Legenda

  1. Mett
  2. Wereldkundig
  3. Koos

Bij mooi weer mogen de stands ook buiten op het terras geplaatst worden.

top