Ga naar hoofdinhoud

Toegankelijkheid

Deze website voldoet aan WCAG 2.1, niveau AA, met uitzondering van de sheets van de presentaties (pdf-bestanden). Het congres zelf is zo goed mogelijk toegankelijk gemaakt voor iedereen. Ervaar je toch problemen, meld het ons graag.

Toegankelijkheid congres

Voor slechthorenden en doven

  • Op het congres is een schrijftolk en een gebarentolk aanwezig.
  • Ringleiding is helaas niet beschikbaar in de zalen.

Voor blinden en slechtzienden

  • Op de dag zelf is de website volledig bijgewerkt, zodat mensen met een screenreader het programma, de tijden en de zalen via de website kunnen lezen.
  • Alle presentaties kun je op de dag van het congres al op de site vinden en downloaden. Zo kunnen mensen met visuele problemen de sheets ook met hun eigen apparatuur bekijken.
  • De sprekers hebben we richtlijnen voor toegankelijkheid gegeven waar de sheets aan moeten voldoen. Vooraf hebben we alle sheets gecontroleerd op WCAG.

Voor mensen die een rolstoel gebruiken

  • Er zijn bij Antropia 2 parkeerplaatsen voor gehandicapten voor de deur.
  • Er is een lift aanwezig in Antropia. De deur van de lift is 75 cm breed en de lift zelf is 110 cm diep. Er is geen spiegel in de lift. 

Toegankelijkheid website

De website voldoet aan de Web Content Accessibility Guidelines 2.1 (WCAG 2.1), met uitzondering van de sheets van de presentaties (pdf-bestanden).

De pdf-bestanden worden gemaakt door de sprekers zelf, vaak vanuit Powerpoint. Hierbij is in vrijwel alle gevallen toegankelijkheid niet meegenomen. Voor ons is het ondoenlijk om al deze presentaties achteraf nog toegankelijk te maken. Als iemand een idee heeft hoe we dit het beste kunnen oplossen, dan horen wij dat graag.

Merk je dat er iets op deze site of tijdens het congres niet toegankelijk is, stuur ons even een mailtje op info@ncdt.nl of stuur een app naar 06 24 50 65 23. Wij lossen dit dan op en koppelen dit terug aan jou.

top