Ga naar de inhoud

Praktische informatie voor exposanten

Onderstaand alle informatie die je nodig hebt als standhouder. Lees het graag goed door, er staat veel informatie in. Heb je nog vragen? Mail ons op info@ncdt.nl of bel/app naar 030 340 35 30.

Indeling exposanten op de locatie

Zie afbeelding onderaan.

Opbouw en afbouw stand

Vanaf 8.00 uur kun je je stand opbouwen. Het congres begint om 9.30 uur.

Je kunt voor de hoofdingang de spullen uitladen. Gebruik daarvoor de leveranciersingang direct links naast de parkeergarage (Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13) en volg de weg naar Antropia tot aan de hoofdingang.

Graag na het uitladen de auto in de parkeergarage plaatsen. Je krijgt van ons een gratis uitrijkaart. Vraag deze graag even bij de ontvangstreceptie.

Het congres duurt tot 17.00 uur, maar je bent vrij om al eerder af te bouwen als je dat wilt. Ook dan kun je de auto even bij de hoofdingang plaatsen. Antropia sluit om 19.00 uur.

Inrichting stand

Per standplaats zijn een tafel van 1,30 meter en 2 stoelen beschikbaar. In plaats van een gewone tafel zijn er ook statafels beschikbaar. Die zijn er in 2 maten, namelijk met een diameter van 70 en 85 centimeter. Er is ruimte voor een rolbanner. Voor een banner achter de tafel is beperkt ruimte. Gebruik bij voorkeur een rolbanner.

Wifi en stroom

Er is gratis wifi in het hele gebouw. Er is ook elektriciteit. Het is wel handig om een eigen haspel mee te nemen als je meerdere aansluitingen nodig hebt.

Aanmelden voor het congres

De mensen die bij de stand staan moeten zich aanmelden voor het congres. Je hebt daarvoor al een kortingscode ontvangen van ons.

 

Plattegrond met indeling exposanten

Indeling exposanten op locatie - NCDT 2024