Ga naar de inhoud

Vragen en antwoorden over contentdesign Marijn Willemse, Padma Gillen

Heb je nog vragen voor Padma na zijn verhaal over content design in de ochtend? Stel ze in de middagsessie! Marijn Willemse, die Padma’s boek Lead With Content al jaren gebruikt in zijn werk, staat Padma bij als zijn Nederlandstalige buddy. Vragen kun je in het Nederlands stellen.

Over Padma Gillen

Padma is de eigenaar van Llibertat, een ‘content-first digital agency’. Ook is hij auteur van Lead With Content, een lekker bondig en praktisch boek dat op de plank van elke webprofessional thuishoort.

Als voormalig Head of Content Design van het Britse Government Digital Service (GDS) leidde hij de transitie en het herontwerp van meer dan 300 overheidswebsites. Daarmee speelde hij een belangrijke rol in het succesvol maken van GOV.UK, wat wereldwijd gezien wordt als een van de allerbeste overheidswebsites.

Padma on LinkedIn

Over Marijn Willemse

Marijn is een UX-nerd met ruim 10 jaar leidinggevende ervaring op het gebied van (web)communicatie in de publieke sector en de overheid. Hij bracht meerdere grote websiteprojecten tot een succes.

Hij gelooft dat (web)teams pas echt goed bezig zijn als ze meetbare doelen opstellen die klantsucces meten, en anderen overtuigen van het nut ervan. En er vervolgens vol voor gáán. In theorie supersimpel, maar in de praktijk vaak een uitdaging.

Marijn on LinkedIn